Mediateam – med glød og troverdighet skaper vi verdifull reklame

Mediateam er et reklamebyrå i det sammenslåtte mediekonsernet Edda Media og A-pressen, som nå heter Amedia. Vi er 37 ansatte, og har vårt hovedkontor i Skien og et avdelingskontor i Oslo.

Hos oss finner du designere, rådgivere og fotografer som jobber sammen med våre kunder og finner gode løsninger, kreative konsepter og god kommunikasjon. Vi legger vekt på helheten i alt vi gjør, og det er også en av våre sterkeste kort. Lang og god erfaring i de tradisjonelle kanalene sammen med sterk kompetanse på digitale medier, gjør at vi kan sikre at kampanjer og budskap når frem uansett om du treffer våre kunder på mobil eller i en kundeavis.

Vi som jobber i Mediateam har solid kompetanse innen idè & kreativitet, design, web, sosiale medier, 3D og foto. Et av våre kjennetegn er viljen til å strekke oss litt lenger – rett og slett levere det lille ekstra og vise at vi engasjerer oss både for kundene våre og for det vi driver med. Vi har med oss godt humør og stå-på-vilje i alt vi gjør, og prøver alltid å bli enda litt bedre. Ikke nøl med å ta kontakt med oss om du lurer på om det er noe vi kan gjøre for deg, eller om du kanskje kan bidra til å gjøre oss enda bedre for våre kunder? Vi gleder oss til å høre fra deg!