MENY

Meny har i dag 186 butikker i Norge. «Du får så mye mer». Meny gir kundene gode, ferske grunner til å komme hver dag – uansett når på døgnet.

Meny skal ha en nærhet til kundene som gjør at de forstår dem og hjelper dem med det de er opptatte av. Meny gir råd kundene enkelt kan benytte seg av og de er aktuelle gjennom fokus på sesong, anledning og lokale spesialiteter.

Mediateam lager ukentlig DM med tilhørende kampanjeplakater og riksannonser, samt annet butikkmateriell og trykksaker. Vi lager også diverse digitalt materiell og kampanjer, samt tar foto.

DM, KAMPANJEMATERIELL, ANNONSER, TRYKKSAKER, SKJERM (INSTORE) OG FOTO.

SPAR

SPAR er verdens største supermarkedkjede med mer en 12500 butikker i 35 land. I Norge er det 265 butikker, 234 SPAR butikker og 31 EUROSPAR butikker. Butikkene er fordelt over hele landet. SPAR forvaltes og driftes av Kjøpmannshuset Norge AS, NorgesGruppens største profilhus.

SPAR tilbyr et godt utvalg av ferskvarer, brød og bakervarer, frukt og grønt, samt varer fra lokale leverandører.

Mediateam har hatt et langsiktig kundeforhold med SPAR siden 1997. Vi har en avtalefestet levering av ukentlige annonser og kundeaviser. I tillegg er vi samarbeidspartner på butikk kampanjer og digitale prosjekter.

KUNDEAVIS, KAMPANJEMATERIELL, ANNONSER, SKJERM (INSTORE), TRYKKSAKER OG FOTO.

share on