Fornebu S

Et nytt kjøpesenter åpnet dørene i oktober 2014! Fornebu S er ikke bare et kjøpesenter, men et sentrum for Fornebu, Snarøya og Lysaker. KLP Eiendom har bygd et senter som verden ikke har sett tidligere! Her tar de i bruk kjente og nyutviklede løsninger for å reise et bygg som møter dagens og fremtidens miljøkrav på høyeste nivå – det fokuseres på miljø i absolutt alle ledd.

Fornebu S har serveringssteder og fellesarealer som hver på sin måte er attraktive både for businessgjester, venner og familier. De har tilbud for travle mennesker som ønsker effektiv storhandling med alt under samme tak, samtidig som de vil forføre og overraske med produkter og tjenester som ikke nødvendigvis står på handlelisten. Ønsket er å tilby gjennomgående god kvalitet, uten at det må forveksles med ekskluderende luksus.

Et nytt senter skal bygge kjennskap og kunnskap mot sine kunder. Kommunikasjonen til Fornebu S skal skille seg ut i så måte ved at de er aktive digitalt, og at det visuelle uttrykket er ekte og fristende for målgruppene. Senteret skal være et av Norges ledende kjøpesentre på digital markedsføring, og støtter dermed oppunder miljøfokuset i prosjektet Verdens mest miljøvennlige kjøpesenter.

Vår rolle er å være totalleverandør av prosjektledelse, design og layout av magasiner, inkludert alt redaksjonelt innhold. I tillegg er vi bindeleddet mellom Fornebu S og Bonzaii som er en ledende leverandør av digitale bilag på nett. Målet er å bygge merkevaren Fornebu S med relevante og verdifulle historier ved hjelp av innholdsmarkedsføring (Content Marketing).

Idé, foto, kundemagasin, annonser, sentermateriell, sosiale medier.

share on